Sandra Borman

Ik ben Sandra Borman. Ik werk hier in Ridderkerk als verloskundige sinds 1995.

Als kind was ik al gefascineerd door zwangerschap en baby’s. Dat er na negen maanden een perfect mini-mensje geboren wordt blijft een groot wonder. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit proces mag helpen begeleiden.

Door de komst van onze twee (adoptie)dochters weet ik nog meer hoe belangrijk het is om een goede start te maken in het leven. Ik wil me als verloskundige dan ook inzetten om de start met jullie kindje zo optimaal mogelijk te maken.

Hopelijk tot ziens bij verloskundigenpraktijk Nieuw Leven!

Sandra

Machelien Louter

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige bij Nieuw Leven. Wat mijn werk ontzettend leuk maakt, is het persoonlijk contact met aanstaande moeders en hun partners. Ieder mens is uniek en elke zwangerschap is anders; dat maakt elke werkdag voor mij weer tot een uitdaging.

Ik weet uit eigen ervaring (ik heb twee zwangerschappen mogen meemaken) hoe belangrijk en fijn het is als je met al je vragen en zorgen bij je verloskundige terecht kunt. Dit gaf mij veel vertrouwen. Ik zal er zeker alles aan doen om jou diezelfde positieve ervaring te geven!

Graag tot ziens in onze verloskundigenpraktijk!

Machelien

Kristie van der Pol

Mijn naam is Kristie van der Pol. Ik werk vanaf september 2011 in verloskundigenpraktijk Nieuw Leven, hiervoor had ik een praktijk in Maassluis. In 2012 heb ik een dochter (Felien) gekregen, waardoor ik zelf heb mogen ervaren hoe het is om moeder te worden.

Steeds weer mag ik het grote wonder van een nieuw leven meemaken. Het is bijzonder om een rol te mogen spelen tijdens dit belangrijke moment in jullie leven. Ik hoop met jullie een gezellige en bijzondere tijd te beleven!

Alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraambed gewenst! Ik heb erg veel zin om jullie te gaan tegenkomen in de praktijk.

Kirstie

Onze Locatie

Verloskundigenpraktijk Nieuw Leven is gevestigd op de 2e etage in het GOED (Gezondheidszorg Onder Een Dak) aan de Jan Luijkenstraat 8p te Ridderkerk. Overdag kun je direct naar de 2e etage gaan via de trap of de lift. Op de 2e etage bevindt zich een open wachtruimte, waar je kunt plaatsnemen. Wij komen je dan vanzelf ophalen. ‘s Avonds is het gebouw gesloten en kun je eerst aanbellen bij nummer 8p. Wij openen dan de deur voor je, waarna je naar de 2e etage kunt gaan en plaats kunt nemen in de wachtruimte.

Deze locatie heeft veel voordelen voor jou als zwangere: het is centraal gelegen in Ridderkerk en goed bereikbaar met openbaar vervoer; bovendien is er rondom het gebouw voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het GOED is een gezondheidscentrum waarin zich vele medische specialismen hebben gevestigd (o.a. huisarts, apotheker, fysiotherapeut, maatschappelijk werk). Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin met daarbij het consultatiebureau kun je hier vinden. Zo is alle zorg rondom geboorte en opgroeien gebundeld in een gebouw. Voor ons als verloskundigen is het prettig dat we nauw kunnen samenwerken en/of overleggen met andere zorgverleners. Zo kunnen we jou zorg op maat geven.

Ons Team

KNOV Keurmerk

Beroepsvereniging Verloskundigen

KNOV

Beroepsvereniging Verloskundigen

Vrouw Centraal

Samenwerkingsverband Verloskundigenpraktijken

GOED

Locatie van de praktijk Nieuw Leven