Sandra Borman

Sinds 1995 werk ik met heel veel plezier als verloskundige in Ridderkerk e.o. De begeleiding van een zwangere, het bijstaan bij de bevalling en het zien groeien van een nieuw gezin fascineert mij steeds opnieuw. Er is altijd weer een andere dynamiek die zijn eigen benadering nodig heeft. Dit maakt mijn werk zeer gevarieerd.

In de loop van de jaren is mijn vak heel erg veranderd en die veranderingen geven ook weer nieuwe mogelijkheden. Ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen. Om die reden heb ik een aantal jaar geleden de opleiding tot echoscopist afgerond. Ook ben ik in de praktijk verantwoordelijk voor de anticonceptie en plaats ik spiralen. In de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd als homeopathisch verloskundige. Alle opleidingen zie ik als een verrijking van mijn vak en doe ik met veel passie. Voor de homeopathie heb ik een aparte praktijk naast mijn werk als verloskundige. Ook hier voldoe ik aan alle kwaliteitseisen en sta ik ingeschreven bij de diverse brancheverenigingen. Hierdoor is het ook mogelijk dat de consulten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Neem voor meer informatie gerust een keer een kijkje op mijn website: www.natuurlijk-zwanger.nl

image

Machelien Louter

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige bij Nieuw Leven. Wat mijn werk ontzettend leuk maakt is het persoonlijk contact met aanstaande moeders en hun partners. Ieder mens is uniek en elke zwangerschap is anders, dat maakt elke werkdag voor mij weer tot een uitdaging.

Ik weet uit eigen ervaring (ik heb twee zwangerschappen mogen meemaken) hoe belangrijk en fijn het is als je met al je vragen zorgen bij je verloskundige terecht kunt. Dit gaf mij veel vertrouwen. Ik zal er zeker alles aan doen om jou diezelfde positieve ervaring te geven. Graag tot ziens in onze verloskundigenpraktijk!

image

Marcella Vink

Ik ben Marcella Vink en sinds 2015 verloskundige bij Nieuw Leven, samen met mijn twee dochters (2004 en 2009) woon ik in Dordrecht. Vanuit mijn ervaring als moeder, weet ik hoe mooi maar anderzijds ook hoe ingrijpend de verandering van het krijgen van een kind is. Iedere vrouw en haar partner beleven deze verandering op hun eigen manier. Mijn taak is om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Naast het verlenen van verloskundige zorg ben ik actief in het VSV waar wij samen met andere verloskundigenpraktijk, ziekenhuizen en kraamzorgorganisaties de zorg op elkaar afstemmen en verbeteren. Daarnaast start binnenkort met een coaching opleiding toegespitst op baringsangst en baringstrauma.

Ik hoop jullie te ontmoeten in onze praktijk.

image

Jeany Bellaart

Ik ben Jeany Bellaart en ben in 2017 afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik in een aantal verschillende praktijken in de regio waargenomen. Op deze manier heb ik goed kunnen ontdekken welke zorgverlening er bij mij als verloskundige past. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij verloskundigenpraktijk Nieuw Leven.

Als verloskundige maak ik kennis met mensen in een hele bijzondere periode van hun leven. Ik vind het fantastisch en heel bijzonder dat ik hier als verloskundige deel van uit mag maken. De wensen, behoeften en gevoelens in deze periode zijn voor iedereen uniek. Voor mij blijft het een prachtige uitdaging om de begeleiding te bieden die bij iemand past, zodat er uiteindelijk met een goed gevoel teruggekeken kan worden op de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik heb recent mijn opleiding tot echoscopiste behaald en naast de verloskundige zorg plaats ik in de praktijk spiralen.

image