Sandra Borman

Ik ben Sandra Borman. Ik werk hier in Ridderkerk als verloskundige sinds 1995. Als kind was ik al gefascineerd door zwangerschap en baby’s. Dat er na negen maanden een perfect mini-mensje geboren wordt blijft een groot wonder. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit proces mag helpen begeleiden.

Door de komst van mijn twee (adoptie)dochters weet ik nog meer hoe belangrijk het is om een goede start te maken in het leven. Ik wil me als verloskundige dan ook inzetten om de start met jullie kindje zo optimaal mogelijk te maken. Mijn aandachtspunten liggen bij de echoscopie, de miskraam begeleiding en Anticonceptie. Ook ben ik inmiddels gestart met een opleiding tot verloskundig homeopaat.

image

Machelien Louter

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige bij Nieuw Leven. Wat mijn werk ontzettend leuk maakt is het persoonlijk contact met aanstaande moeders en hun partners. Ieder mens is uniek en elke zwangerschap is anders, dat maakt elke werkdag voor mij weer tot een uitdaging.

Ik weet uit eigen ervaring (ik heb twee zwangerschappen mogen meemaken) hoe belangrijk en fijn het is als je met al je vragen zorgen bij je verloskundige terecht kunt. Dit gaf mij veel vertrouwen. Ik zal er zeker alles aan doen om jou diezelfde positieve ervaring te geven. Graag tot ziens in onze verloskundigenpraktijk!

image

Marcella Vink

Ik ben Marcella Vink en sinds 2015 verloskundige bij Nieuw Leven, samen met mijn man en onze twee dochters (2004 en 2009) wonen wij in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanuit mijn ervaring als moeder, weet ik hoe mooi maar anderzijds ook hoe ingrijpend de verandering van het krijgen van een kind is. Iedere vrouw en haar partner beleven deze verandering op hun eigen manier. Mijn taak is om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Naast het verlenen van verloskundige zorg ben ik actief in het VSV waar wij samen met andere verloskundigenpraktijk, ziekenhuizen en kraamzorgorganisaties de zorg op elkaar afstemmen en verbeteren. Daarnaast start binnenkort met een coaching opleiding toegespitst op baringsangst en baringstrauma.

Ik hoop jullie te ontmoeten in onze praktijk.

image

Jeany Smits - Bellaart

Onze vaste waarneemster is Jeany Smits – Bellaart. Jeany vervangt ons tijdens vakanties, ziekte of nascholing. Jeany is een fijne en bevlogen verloskundige, je kan haar aantreffen tijdens het spreekuur, de bevalling of in je kraambed.

image