Spreekuur en locaties

Spreekuur

De spreekuren worden afwisselend door één van de verloskundigen uitgevoerd; tijdens je zwangerschap zul je ons dus allemaal leren kennen!

Als  je het prettiger vindt om een vast gezicht te hebben, laat het ons dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn voor jou of je partner om overdag vrij te maken voor een zwangerschapscontrole of een echo. Daarom hebben wij naast ons dagspreekuur ook wekelijks verschillende avondspreekuren. Heb je een volle agenda en is het lastig om een afspraak te plannen, geef dit dan bij ons aan, wij kunnen dan samen met jou de afspraken een tijd vooruit plannen.

Voor een zwangerschapscontrole op ons spreekuur hebben we een kwartier gereserveerd, voor een zwangerschapsecho vaak wat langer.

 

Locatie "Het Goed"

Onze hoofdvestiging bevindt zich op de tweede etage in het gezondheidscentrum ‘het Goed’ in Ridderkerk. Overdag kun je direct naar de tweede etage gaan via de trap of de lift. Op de tweede etage bevindt zich een open wachtruimte, waar je kunt plaatsnemen. Wij komen je vanzelf ophalen. ’s Avonds is het gebouw gesloten en kun je aanbellen bij nummer 8p, dan openen wij de deur voor je.

  

Locatie "Bolnes"

In de wijk Bolnes houden wij tweewekelijks een avondspreekuur, in Huisartsenpraktijk Bolnes. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook in Bolnes hebben wij de mogelijkheid om een echo te maken en bloed te prikken. De termijn-, groei- en pretecho’s worden in ‘Het Goed’ verricht.

 

Op de locatie Bolnes houden spreekuur op de volgende dag:

Dinsdagavond: 17:00 - 20:00

 

Onze Verloskundigen

  • Sandra BormanSandra Borman
  • Machelien LouterMachelien Louter
  • Marcella VinkMarcella Vink
  • Jeany BellaartJeany Bellaart